[pic=5_1254157918.jpg]De heren 1 van Sint-Janskring beseffen na twee wedstrijden in eerste provinciale dat het niveau veel hoger is dan vorig seizoen. St Janskring was gemotiveerd naar Mol afgereisd om toch een mooi huwelijksgeschenk te geven aan een van onze speler, Maarten Pieters trouwde die dag.HERENTALS was met 8 zodat er weinig wissel mogelijkheden waren."De 1ste set was 3’ bezig en St Jan stond al op een 10-0 achterstand, slechte receptie en mindere aanvallen waren daar de oorzaak van.Na deze slechte start hebben de ZALM Boys wel iets kunnen inhalen maar 10 punten inlopen was te veel. De gevoerde wissel rendeerde een beetje , Beau werd als opposite ingebracht i.p.v. Jan. De tweede set startte beter maar bij de eerste technische TO stonden St Janskring reeds 8-5 achter door 5 opslagmissers en op dit niveau wordt dat afgestrafd. Weer liepen ze achter de feiten aan. 25-21 werd deze tweede set. Na een 2-0 achterstand werd toch nog in de kansen gelooft. Beau werd dan uitgespeeld als rec-Hoek en Jan kwam terug op de opposite.. Deze set was meer gelijk opgaande , St Jan kwamen 21-22 voor, maar dan werden er 3 individuele fouten gemaakt en verloren ze met 25-23. Deze match was de slechtste match in de laatste jaren van dit St-Janskring. Receptie , blok-defense was slecht , er werd niet gevochten als een team, geen enkele dropbal werd van de grond gehaald. Positief was dat de twee jonge middenaanvallers, Senne en Vince aanvallend een goede match speelden."Verslag: Gert Janssens